Buzau – Puncte de colectare permanente a deseurilor electrice si electronice

Data:

Societatea comerciala GreenWeee Buzau, cel mai mare reciclator din tara de deseuri electrice si electronice din tara, va amenaja in luna septembrie, in municipiul Buzau, trei puncte de colectare permanente.
„In colaborare cu primaria municipiului Buzau si asociatia Ecotic, la jumatatea lunii septembrie, in premiera, vor fi amplasate containere speciale pentru aceste deseuri in centrele care vor fi amenajate langa Carrefour, in cartierul Dorobanti si in Micro XIV langa Liceul Sportiv“, a declarat, luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al societatii GreenWeee Buzau, Mihaela Sofronea.
Potrivit sursei citate, pana in prezent, deseurile puteau fi predate doar in cadrul actiunilor de colectare demarate de firma de salubritate, iar initiativa vine ca urmare a aprobarii noii legislatii privind deseurile de echipamente electrice si electronice privind existenta unui punct de colectare pentru fiecare 50.000 de locuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...