Buzau – Protocol de colaborare intre USL si Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate

Cele mai citite

Reprezentantii USL Buzau au semnat vineri un protocol de colaborare cu filiala locala a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate.
La semnarea protocolului a fost prezent fostul secretar de stat generalul Corneliu Dobritoiu pe care PNL l-a propus pentru functia de ministru al Apararii Nationale in cazul in care viitorul guvern va fi format de USL dupa alegerile parlamentare din toamna.
Fostul secretar de stat a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca astfel de intelegeri de sprijinire de catre cadrele militare disponibilizate a candidatilor USL la alegerile locale s-au semnat si in alte judete ale tarii.
Dobritoiu a denuntat „subminarea in mod constient de catre actuala guvernare ale institutiilor de forta ale statului de drept“ si a promis ca viitoarea guvernare „va abroga toate actele normative care aduc atingere statutului socio-profesional al militarilor si va adopta o lege ocupationala pentru toti militarii“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie