Buzau – Protocol de colaborare intre ISU si asociatiile de proprietari

Data:

Un protocol de colaborare in vederea prevenirii incendiilor in spatiile de locuit si a monitorizarii persoanelor varstnice a fost incheiat marti, la Buzau, de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta si Uniunea Asociatiilor de Proprietari.
„Vom organiza actiuni comune menite sa promoveze in randul proprietarilor de imobile masurile si regulile de comportare ce trebuie respectate pentru prevenirea incendiilor izbucnite la spatiile de locuit ori limitarea efectelor acestora“, a declarat prim-vicepresedintele UAP Buzau, Constantin Ionescu.
La randul sau, seful ISU Buzau, lt.col. Danut Nicolae, a salutat aceasta initiativa.
„Avem nevoie de aceasta colaborare pentru ca peste 70% din numarul total al incendiilor au loc in spatiile de locuit private unde preventia este mai greu de facut, dar contam si pe evidenta si monitorizarea persoanelor varstnice fara ajutor, a persoanelor cu dizabilitati, in special surdo-mute, care, de regula, cad victime in caz de incendii sau alte pericole“, a aratat acesta.
Filiala Buzau a Uniunii Asociatiilor de Proprietari a mai semnat un protocol cu Politia municipiului, in baza caruia asociatiile de proprietari ofera sedii politistilor de proximitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL