Buzau – Proiect pilot lansat de Uniunea Asociatiilor de Proprietari impreuna cu Politia

Data:

Uniunea Asociatiilor de Proprietari si Inspectoratul de Politie Judetean Buzau au demarat miercuri un proiect pilot de infiintare a birourilor de lucru pentru politistii de proximitate in sediile asociatiilor de proprietari.
„Proiectul se desfasoara in baza protocolului de colaborare incheiat cu IPJ Buzau la inceputul lunii august. Primul birou de lucru functioneaza incepand de astazi in spatiul asociatiei de proprietari PT 30“, a declarat pentru AGERPRES vicepresedintele Uniunii Asociatiilor de Proprietari Buzau, Constantin Ionescu.
Potrivit sursei citate, „UAP Buzau isi propune prezenta permanenta a Politiei in cartierele de locuinte, medierea unor conflicte de catre politia de proximitate, o cunoastere mult mai buna a tuturor locatarilor si mentinerea la zi a cartilor de imobil si, nu in ultimul rand, interventia mult mai rapida a politiei in vedere pastrarii linistii si ordinii publice in cartiere si a tinerii sub control a gastilor de cartier“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...