Buzau – Primul centru medical de permanenta in mediul rural

Data:

Directia de Sanatate Publica Buzau cu sprijinul autoritatilor locale a deschis in localitatea Vernesti un centru medical de permanenta care deserveste peste 5000 de persoane.
Centrul medical de permanenta beneficiaza de asistenta medicala a 14 cadre medicale, sapte asistente medicale si sapte medici, si deserveste populatia localitatilor Vernesti si Tisau.
„Primaria a ajutat medicii sa finalizeze dotarea spatiilor medicale, in asa fel incat centrul sa poata functiona in conditii optime, iar populatia din cele doua comune au asigurata permanenta medicala non-stop“, a declarat vineri, pentru AGERPRES, directorul Directiei de Sanatate Publica Buzau, medicul Venera Acsinte.
Potrivit sursei citate, salariile vor fi platite de CJAS prin alocare de la bugetul de stat in baza contractelor de servicii care prevad tariful orar al cadrelor medicale si al celorlalte categorii de personal care indeplinesc actul medical. Totodata, DSP Buzau a asigurat pregatirea cadrelor medicale pentru serviciile de urgenta in cadrul Serviciului judetean de Ambulanta, cu participarea medicilor din sectia ATI a Spitalului judetean de Urgenta Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...