Buzau: Un politist si mama sa, cercetati pentru contrabanda cu tigari

Cele mai citite

Un politist si mama sa, arestati pentru 29 de zile pentru contrabanda cu tigari
Un politist si mama sa, arestati pentru 29 de zile pentru contrabanda cu tigari

Judecatoria Buzau a admis sesizarea Parchetului si a dispus arestarea pentru 29 de zile a inculpatilor Dragomir Adrian, ofiter de politie in Sectorului 6 al Capitalei, cu atributii pe linia prevenirii si combaterii comertului ilicit de tigarete, si a inculpatei Dragomir Ileana, mama acestuia, pentru comiterea infractiunilor de contrabanda si detinerea in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii.

“Activitatea infractionala retinuta in sarcina inculpatilor s-a materializat in aceea ca inculpatul Dragomir Adrian se aproviziona cu tigari fara timbru de marcaj sau cu timbru necorespunzator din Bucuresti si Galati, tigari de provenienta din Republica Moldova, pe care le depozita la domiciliul personal si la domiciliul unor rude apropiate si pe care le comercializa impreuna cu mama sa, inculpata Dragomir Ileana”, se precizeaza intr-un comunicat transmis de Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau.

Potrivit sursei citate, pe 13 martie, politistii buzoieni au oprit in trafic autoturismul condus de inculpat, ocazie cu care s-a stabilit ca acesta transporta in scop de comercializare 22.800 de tigarete, adica 1.140 de pachete de diferite marci care aveau aplicate banderole de marcaj din Republica Moldova.

Ulterior, in baza autorizatiilor emise de Judecatoria Buzau, organele de politie au efectuat noua perchezitii domiciliare si asupra unor autoturisme, activitate ca urmare a careia au fost identificate si ridicate in vederea confiscarii 86.260 de tigarete, 4.313 de pachete de diferite marci cu banderole de provenienta moldoveneasca, ucraineana si fara banderole de marcaj, precum si suma de 4.384 de lei.

Tigarile urmau sa fie comercializate de cei doi inculpati prin intermediul altor persoane pe raza municipiului Buzau, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie