Buzau: Peste o tona de porumb boabe confiscat de catre politisti, in urma unui control in trafic

Cele mai citite

Porumb transportat ilegal, confiscat de politisti
Porumb transportat ilegal, confiscat de politisti

Politistii din cadrul Postului de politie Scortoasa care actionau pe DJ 102 F, in satul Policiori, au oprit pentru control o autoutilitara incarcata cu cereale, la volanul careia se afla un barbat in varsta de 44 de ani, din judetul Vrancea.

In timpul verificarii documentelor, politistii i-au solicitat soferului actele personale si cele care trebuie sa insoteasca un astfel de transport. Vranceanul a prezentat, pentru cele 1.266 de kilograme de porumb boabe transportate, un aviz de insotire neinregistrat, iar in urma verificarilor efectuate de catre ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor s-a stabilit ca firma a carei stampila fusese aplicata pe documentul respectiv figureaza ca radiata de la inceputul lunii mai 2010.

Impotriva soferului s-a luat masura sanctionarii contraventionale conform legii privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar intreaga cantitate de cereale a fost confiscata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie