Buzau: Peste o tona de porumb boabe confiscat de catre politisti, in urma unui control in trafic

Data:

Porumb transportat ilegal, confiscat de politisti
Porumb transportat ilegal, confiscat de politisti

Politistii din cadrul Postului de politie Scortoasa care actionau pe DJ 102 F, in satul Policiori, au oprit pentru control o autoutilitara incarcata cu cereale, la volanul careia se afla un barbat in varsta de 44 de ani, din judetul Vrancea.

In timpul verificarii documentelor, politistii i-au solicitat soferului actele personale si cele care trebuie sa insoteasca un astfel de transport. Vranceanul a prezentat, pentru cele 1.266 de kilograme de porumb boabe transportate, un aviz de insotire neinregistrat, iar in urma verificarilor efectuate de catre ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor s-a stabilit ca firma a carei stampila fusese aplicata pe documentul respectiv figureaza ca radiata de la inceputul lunii mai 2010.

Impotriva soferului s-a luat masura sanctionarii contraventionale conform legii privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar intreaga cantitate de cereale a fost confiscata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...

La ACSO Viitorul Pantelimon se cresc campioni!

Echipa U15 de la ACSO Viitorul Pantelimon a fost...