Buzau – Peste 7.000 de pensionari au popriri pe pensie

Cele mai citite

Peste 7.000 de pensionari din judetul Buzau nu-si mai primesc pensiile integral din cauza popririlor pe veniturile lunare.
Din statisticile Casei Judetene de Pensii reiese ca in martie exista o crestere fata de anul trecut cu aproape 20 la suta.
„In luna martie au venit deja cereri de la diversi creditori pentru peste 7.300 de pensionari. Numai intr-o luna numarul celor care ajung sa aiba pensiile diminuate a crescut cu peste 800 de persoane“, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvânt al Casei Judetene de Pensii Buzau, Vali David.
Potrivit sursei citate, in judetul Buzau sunt 128.000 de pensionari dintre care 5,7 la suta au popriri pe luna martie, iar multi au rate restante la mai multe institutii creditoare care cer executarea pensiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Polițiștii din Măgurele au reușit să destructureze o grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție

Gruparea infracțională specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, din orașul Măgurele, a fost...

Alte articole din aceasta categorie