Buzau – Peste 7.000 de pensionari au popriri pe pensie

Data:

Peste 7.000 de pensionari din judetul Buzau nu-si mai primesc pensiile integral din cauza popririlor pe veniturile lunare.
Din statisticile Casei Judetene de Pensii reiese ca in martie exista o crestere fata de anul trecut cu aproape 20 la suta.
„In luna martie au venit deja cereri de la diversi creditori pentru peste 7.300 de pensionari. Numai intr-o luna numarul celor care ajung sa aiba pensiile diminuate a crescut cu peste 800 de persoane“, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvânt al Casei Judetene de Pensii Buzau, Vali David.
Potrivit sursei citate, in judetul Buzau sunt 128.000 de pensionari dintre care 5,7 la suta au popriri pe luna martie, iar multi au rate restante la mai multe institutii creditoare care cer executarea pensiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...