Buzau – Peste 300 de copii institutionalizati vor petrece sarbatorile in familie

Data:

Peste 300 din cei 730 de copii aflati in centrele de plasament din judetul Buzau vor petrece sarbatorile de iarna in familiile naturale, familiile largite sau vor fi luati acasa de personalul Servicului de Protectie a Copilului.
„314 tineri si copii din centrele de plasament isi vor petrece sarbatorile de iarna in sanul familiilor, iar cei ramasi in centre de plasament vor beneficia de o masa traditionala de Craciun si de Anul Nou, precum si de cadouri aduse de Mos Craciun sub brazii impodobiti de ei“, ne-a spus purtatorul de cuvant al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau, Roxana Kovacs.
Potrivit sursei citate, alte doua familii din municipiul Buzau au solicitat sa preia de sarbatori copii institutionalizati pentru a-l primi impreuna pe Mos Craciun.
„Copiii vor avea sansa sa experimenteze viata intr-o familie normala, chiar si numai pentru o saptamana ei vor sta intr-o familie adevarata, o dorinta pe care si-o exprima pe tot parcursul anului“, a mai spus purtatorul de cuvant al DGASPC Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...