Buzau – Peste 200 de sinistrati au primit ajutoare din Spania

Data:

Peste 200 de sateni din satul Florica, comuna buzoiana Mihailesti, au primit ajutoare alimentare de la romanii care muncesc in Spania.
„Un grup de romani care muncesc in orasul spaniol Barcelona au organizat o campanie umanitara in cadrul careia au adunat o tona si jumatare de alimente pe care le-au trimis in tara si le-au distribuit sinistratilor din satul Florica“, a declarat, luni, pentru AGERPRES primarul localitatii Mihailesti, Stan Stan.
Potrivit acestuia, cei 240 de sinistrati din Florica au primit pachete cu alimente – zahar, ulei, faina, paste fainoase si conserve.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Băile Siriu reintră în circuitul turistic

În mijlocul unui peisaj măreț, la poalele munților, o...

În Ilfov un bărbat a fost arestat pentru că a mutilat doi câini

Poliţiştii din judeţul Ilfov au reţinut un individ suspectat...