Buzău – Peste 200 de agricultori au întocmit proiecte pentru ferme de subzistenţă

Cele mai citite

Peste 200 de fermieri din judeţul Buzău au întocmit proiecte în sesiunea din iunie, în vederea accesării de fonduri europene nerambursabile pentru modernizarea fermele de subzistenţă.
„În 2010, 300 de proiecte au fost eligibile pe Măsura 1.4.1, ferme de subzistenţă, iar 70 de proiecte pe Măsura 1.1.2, pentru tinerii fermieri. În sesiunea din această lună au fost întocmite 200 de noi proiecte, dintre care peste o treime au fost deja selectate în vederea finanţării“, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, Dumitru Socol, director executiv al Camerei Agricole Judeţene Buzău.
Potrivit sursei citate, în ultimii doi ani, aproape 500 de fermieri din judeţul Buzău au accesat fonduri europene nerambursabile pentru modernizarea fermelor agricole.
„Rezultatele se văd deja cu ochiul liber, dar şi din punct de vedere statistic suprafaţa agricolă în stare de pârloagă s-a redus la jumătate, iar terenurile agricole sunt lucrate după tehnologii europene“, a mai spus Dumitru Socol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie