Buzau – Peste 2.000 de locuinte sunt in continuare sub nameti

Cele mai citite

Un numar de 2.013 locuinte din 28 de localitati din judetul Buzau sunt inca sub nameti in urma ninsorilor de luna trecuta.
Cea mai grava situatie se inregistreaza in localitatea Smeeni unde dintr-un total de 2.307 gospodarii, 301 sunt sub nameti. In comuna Ghergheasa, din 1.103 gospodarii 300 sunt in aceasta situatie, iar la Movila Banului din 1.277 de locuinte 268 asteapta sa fie scoase de sub zapada.
Alte localitati buzoiene cu probleme sunt comunele Amaru, Balaceanu, Boldu, C. A. Rosetti, Cochirleanca, Costesti, Florica, Gheraseni, Glodeanu Sarat, Glodeanu Silistea, Largu, Luciu, Mihailesti, Rimnicelu, Rusetu, Vadu Pasii, Valcelele, Ziduri.
Potrivit reprezentantilor Prefecturii Buzau, de indepartarea zapezii se vor ocupa in principal proprietarii caselor cu ajutorul primariilor, dar in unele situatii va interveni Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta.
In lunile ianuarie si februarie, in judetul Buzau s-au inregistrat mai multe valuri de ninsori, pe alocuri zapada atingand inaltimea de cinci-sase metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie