Buzau – Peste 16.000 de elevi vor primi gratuit rechizite

Cele mai citite

Un numar de 16.500 de elevi din ciclul de invatamant primar si gimnazial de la 662 de unitati de invatamant din judetul Buzau vor primi rechizite gratuite la inceputul anului scolar.
„Circa 25 la suta din totalul elevilor vor primi rechizite gratuite, efortul bugetar pentru acest program va depasi 400.000 de lei. Speram ca incepand de luni sa inceapa distribuirea pachetelor catre unitatile scolare“, a declarat joi pentru AGERPRES inspectorul general Florina Stoian.
Potrivit sursei citate, bobocii de clasa I vor primi peste 2.000 de pachete, iar elevii din ciclul primar aproximativ 6.200 de pachete, fiecare in valoare de 25 de lei, iar peste 8.000 de elevi din clasele gimnaziale vor primi pachete in valoare de 30 de lei fiecare.

Ultimele articole

CE a aprobat HARTA după care se pot acorda ajutoare de stat pentru dezvoltare regională în România

CE a aprobat harta în funcţie de care România va acorda ajutoare de stat pentru dezvoltare regională în 2014-2020, şase din cele opt regiuni ale ţării, excepţie făcând Bucureşti-Ilfov şi Vest, urmând să poată beneficia de sprijin reprezentând până la 50% din costul eligibil al investiţiei. „Noua hartă a ajutoarelor regionale stabileşte un cadru clar în care România poate promova investiţiile productive în regiunile defavorizate în perioada 2014-­2020“, a declarat vicepreşedintele CE responsabil de concurenţă, Joaquín Almunia, potrivit unui comunicat publicat, miercuri, de Comisia Europeană (CE). Harta va fi disponibilă în perioada 1 iulie 2014-31 decembrie 2020, notează Comisia.

Contaminarea cu salmonella nu s-a confirmat la niciun lot de carne al Avicola Buzău

Directorul adjunct al DSVSA Buzău, Ciprian Botezatu, a declarat joi, pentru AGERPRES, că în urma controalelor efectuate la abatorul Avicola Buzău s-a constatat că nu există niciun fel de problemă privind contaminarea cu salmonella sau altă baterie infecţioasă.

Tipografia SEMNAL

Deşi relativ nouă, Tipografia Semnal s-a afirmat deja pe piaţa din sud-estul ţării prin numărul mare de servicii şi produse pe care le oferă, prin calitatea acestora dar şi prin ofertele de preţ mai mult decât avantajoase. Tânăra sa echipă oferă clienţilor lucrări de maximă calitate, dispunând de capacitatea de a asigura şi gestiona tot lanţul de operaţiuni necesare realizării lucrărilor – de la realizarea graficii până la finalizarea acestora

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ