Buzau – Patru medici de la Unitatea de Primiri Urgente si-au dat demisia

Cele mai citite

Patru medici de la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului judetean de Urgenta Buzau si-au dat miercuri demisia.
Decizia medicilor are loc dupa ce marti presedintele Consiliului Judetean (CJ) Buzau, Victor Mocanu, i-a acuzat pe medicii de la Spitalul judetean de lipsa de profesionalism si dispret fata de bolnavi.
Alaturi de medicul Bogdan Cojocaru, singurul medic de medicina de urgenta de la UPU Buzau, si-au mai dat demisia Angela Mazdrag, Gina Campeanu si Anca Marinescu, doctori de familie care aveau competente pe medicina de urgenta si asigurau garzile la UPU.
Dr. Bogdan Cojocaru a declarat pentru AGERPRES ca motivul demisiei sale este „volumul mare de munca si numarul foarte scazut de medici. Un singur medic nu poate sa vada 150-170 de pacienti si 70 de ambulante. Cat priveste colegele mele de la UPU, acestea sunt total nemultumite de declaratia presedintelui CJ, niste declaratii absolut deplasate si in necunostinta de cauza, care monteaza in plus pacientii impotriva personalului medical“.
La randul sau, presedintele CJ Buzau, Victor Mocanu, a declarat pentru AGERPRES ca nu a facut decat sa fie „mesagerul reclamatiilor facute de bolnavi, la Buzau s-a investit enorm in actul medical, dar 40% dintre pacienti se trateaza la spitalele din alte judete“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie