Buzău: Patru drumuri judeţene blocate temporar de ninsoare

Cele mai citite

Drumuri pline cu zapada, traficul rutier se desfasoara greu

Patru drumuri judeţene din judeţul Buzău sunt blocate temporar din cauza ninsorii abundente care pe alocuri depăşeşte o jumătate de metru.

Tronsoane de carosabil din drumurile judeţene 203 C, Florica-DN2, 203 K, Lopătari-Plaiul Nucului, 203 E, Ruşeţu-Padina, precum şi 102C, Scărişoara-Buda-Crăciuneşti sunt blocate de nămeţi, afirmă oficiali ai IPJ Buzău.

„Poliţiştii şi jandarmii au intervenit încă de azi-noapte în 23 de puncte fixe pentru a calma traficul rutier, pe toate cele şase drumuri naţionale patrule de poliţie acţionează în continuare pentru atenţionarea şoferilor”, a declarat comisarul şef Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al CJ Buzău, Oana Ghimbăşanu a precizat că „peste 30 de utilaje acţionează încă de azi noapte pe 20 de drumuri judeţene, situaţia cea mai dificilă fiind în zona Bisoca din Munţii Buzăului unde zăpada depăşeşte o jumătate de metru”.

 

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie