Buzau – Opt centre pentru evaluarea psihosomatica a copiilor

Cele mai citite

In judetul Buzau au fost infiintate opt centre de evaluare psihosomatica a celor circa 750 de copii care ar urma sa fie inscrisi in clase pregatitoare si clasa intai.
„Patru centre functioneaza in municipiul Buzau, doua la Ramnicu Sarat, una la Nehoiu, iar cea de-a opta urmeaza sa raspunda solicitarilor din localitatile rurale ale judetului Buzau. Comisiile sunt formate din psihologi, logopezi si pedagogi si vor avea posibilitate, pana pe 29 februarie, sa evalueze 250 de copii pentru clasele pregatitoare si 500 de copii pentru clasa intai“, a declarat vineri seful Inspectoratului Scolar Judetean Buzau, Florina Stoian.
Potrivit sursei citate, Inspectoratul Scolar a creat un telverde pentru parintii care au neclaritati si a infiintat o comisie speciala de inscriere pentru copiii din alte localitati.
„Vor aparea probleme cu copiii din zonele limitrofe municipiului Buzau care doresc sa se inscrie la scolile de traditie din oras, dar ei vor putea sa se inscrie in etapa a doua, caci avem locurile suficiente“, a mai spus seful Inspectoratului Scolar Judetean Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie