Buzău: Om de afaceri cercetat pentru plăţi către un acţionar italian prin uz de fals

Data:

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Buzău este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunilor de folosire a creditului societăţii în interes personal şi uz de fals după ce a efectuat plăţi în valoare totală de 1.250.000 de euro către acţionarul majoritar o firmă din Italia.
‘În calitate de acţionar minoritar şi reprezentant al administratorului unei societăţi comerciale din Buzău, acesta a primit şi înregistrat în contabilitate facturile proforme, facturi ce conţin date false în privinţa cantităţilor de marfă ce urmau a fi livrate şi a termenelor, dar în documentele de livrare lipseau specificaţiile dimensionale şi calitative pentru panourile de lemn înscrise, cu ocazia verificărilor efectuate constatându-se că societatea reprezentată nu deţinea comenzi pentru marfa achiziţionată, spaţiu de depozitare şi nici nu a efectuat demersuri pentru recuperarea debitului de la partenerul italian’, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, comisarul şef Florina Crucianu.
Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...