Buzau – Noua candidati pentru sefia Consiliului Judetean

Cele mai citite

Un numar de noua candidati au intrat in cursa electorala pentru sefia Consiliului Judetean (CJ) Buzau, dintre care doi independenti care poarta acelasi nume: Victor Mocanu.
Alaturi de deputatul Cezar Preda (PDL) si senatorul liberal Cristi Bagiu (USL) s-au mai inscris reprezentantul PRM, profesorul Sfintes Buga, al PP-DD, economistul Eduard Dumitrascu, al Partidului Verde, ing.Nicolae Voinea, precum si doi pensionari, Constantin Tache, Partidul Popular si Alexandru Ramniceanu, Partidul Alianta Socialista.
De asemenea, pentru functia de presedinte al CJ candideaza independent actualul presedinte al institutiei, Victor C. Mocanu, si un tiz al acestuia inscris pe ultima suta de metri, Victor V. Mocanu, de 24 de ani, fara ocupatie, domiciliat in Ramnicu Sarat.
Intr-o declaratie de presa, presedintele CJ, Victor Mocanu, si-a acuzat marti adversarii politici ca i-au clonat candidatura inscriind in cursa electorala un candidat independent cu acelasi nume.
„La BEJ Buzau a fost inregistrat marti un candidat independent care se numeste tot Victor Mocanu, dar este nascut in judetul Bacau. Este o actiune in stil mafiot al adversarilor politici constienti de avansul irecuperabil pe care il am pentru castigarea la vot a alegerilor pentru presedintia Consiliului Judetean, oamenii din conducerea PNL, sprijiniti si de alte zone ale politicului au incercat in mod concret sa ma scoata din lupta politica, dar nu pe fata, ci pe usa din dos“, a declarat Victor Mocanu.
Actualul presedinte al CJ Buzau, Victor Mocanu, candidat independent sustinut de PSD, poate iesi din cursa electorala dupa ce marti Tribunalul Buzau i-a invalidat candidatura pe motiv ca este inca membru PSD, iar PSD are un alt candidat in cadrul USL, dar acesta a facut recurs la Curtea de Apel Ploiesti, instanta care urmeaza sa se pronunte miercuri sau joi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie