Buzau – Un nou presedinte la PDL Ramnicu Sarat

Cele mai citite

Organizatia PDL Ramnicu Sarat are un nou presedinte, Raul Florescu, de 38 de ani, consilier municipal si director al Oficiului Judetean Retea Postala Buzau, acesta fiind ales luni cu peste 70% din voturi.
Acesta il inlocuieste in functie pe fostul primar al municipiului Ramnicu Sarat, Constantin Ghinioiu, actualmente pensionar.
„Este o schimbare de generatie, chiar daca peste 50% dintre delegatii prezenti in sala au fost oameni in varsta, acestia si-au dat votul pentru o persoana tanara care a participat activ la toate campaniile electorale ale Partidului Democrat Liberal“, a declarat luni pentru AGERPRES secretarul general al PDL Buzau, Liviu Mocanu.
Potrivit sursei citate, PDL are la Ramnicu Sarat o echipa de conducere tanara, care vizeaza castigarea alegerilor de anul viitor la primarie, condusa in prezent de un reprezentant al PNL.

Ultimele articole

Senatorul Dănuț Bica (PNL): „Guvernările liberale au majorat de 3 ori pensiile în ultimii 4 ani!”

În decursul săptămânii trecute, președintele Klaus Iohannis a pus semnătura pe decretul de promulgare a proaspăt adoptatei legi a...

Fostul premier Florin Cîțu: “Întreaga mea activitate a stat sub semnul bunei credinţe şi al respectării legii, în slujba românilor…”

Florin Cîţu, fost premier și actual senator PNL pentru care DNA a solicitat ridicarea imunităţii într-un dosar de abuz...

Dan Bica (PNL): ”Învățământul preuniversitar agricol are o evoluție negativă, fiind neglijat de către guvernanți…”

Senatorul PNL de Argeș, Dan Bica, este îngrijorat de viitorul agriculturii din România, pe fondul neglijării învățământului preuniversitar destinat...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ