Buzau – Munitie neexplodata, gasita pe fundul unei fantani

Cele mai citite

Trei sateni din localitatea buzoiana Smeeni au gasit un proiectil neexplodat si un incarcator de pistol, in timp ce curatau o fantana.
Unul dintre fantanarii care curatau fantana cu ajutorul unei cazmale a lovit proiectilul de mai multe ori, apoi a anuntat autoritatile.
‘La fata locului au sosit patrule mixte de politisti si jandarmi care au asigurat locul si au anuntat prin Serviciul 112 ISU Buzau. Acestia au deplasat in zona un echipaj de pirotehnisti si politisti din cadrul Serviciului de Arme si Munitii din cadrul IPJ Buzau, precum si un criminalist. Nu s-a stabilit, deocamdata, daca proiectilul gasit este sau nu din perioada celor doua razboaie mondiale, iar incarcatorul de pistol era gol’, a declarat luni pentru AGERPRES, agentul principal Anca Bratosin, de la Biroul de presa al IPJ Buzau.
Potrivit sursei citate, pirotehnistii au stabilit ca sunt elemente de munitie clasica, in stare de functionare, iar cercetarile vor continua in vederea stabilirii exacte a imprejurarilor in care munitia a ajuns in fantana.

Ultimele articole

Barbat decedat intr-o fantana

Vineri, 24 mai, în urma unui apel telefonic primit în jurul orei 13.00, pompierii au fost solicitaţi să intervină...

Buzău: Accident grav de circulaţie pe un pod de la ieşirea din municipiul Buzău

UPDATE: O nouă persoană a decedat la spital în urma accidentului produs luni dimineaţa pe Podul Metalurgica la ieşirea...

Ialomita: Un bărbat din Amara şi-a găsit sfârşitul înecat în fântână

Situaţia de urgenţă a fost semnalată la dispeceratul inspectoratului miercuri, în jurul orei 14.00. La faţa locului s-a deplasat...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ