Buzau – Ministrul Valerian Vreme, sanctionat contraventional pentru depasirea vitezei legale

Cele mai citite

Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale,Valerian Vreme, a primit o amenda de 603 de lei si sase puncte penalizare dupa ce a fost surprins de radarul amplasat pe DN2 in zona localitatii buzoiene Racoviteni ruland cu viteza de 144 de kilometri la ora.
„Autoturismul a fost inregistrat de radarul amplasat pe DN2 in afara localitatii Racoviteni, in timp ce rula cu viteza de 144 de kilometri pe ora. Impotriva conducatorului auto s-a luat masura sanctionarii contraventionale cu sase puncte penalizare si noua puncte amenda“, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, agentul sef Amalia Vladescu de la Biroul de presa al Inspectoratului de Politie Judetean Buzau.
Aceasta a infirmat informatia privind ridicarea permisului de conducere.
„Exista o fotografie radar care nu poate fi inca developata pentru ca nu s-a terminat filmul. Doar daca ar fi condus cu 150 de kilometri la ora i s-ar fi ridicat permisul de conducere pentru o perioada de trei luni“, a spus reprezentanta Biroului de presa al IPJ Buzau.
Printre cei care au ramas fara permis de conducere pe DN2 se afla presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, si liderul PDL Buzau, deputatul Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie