Buzau – Investitie de cinci milioane de lei în sistemul de sanatate din Ramnicu Sarat

Data:

Ambulatoriul Spitalului municipal Ramnicu Sarat a fost reabilitat si modernizat printr-o investitie de cinci milioane de lei prin Programului european Regio de finantare nerambursabila.
„Un numar de 15 cabinete medicale au fost aduse la standarde europene de echipa manageriala a Spitalului municipal Ramnicu Sarat, cu sprijinul autoritatilor locale, care a reusit sa atraga peste un milion de euro nerambursabili“, a declarat pentru Agerpres viceprimarul municipiului Ramnicu Sarat, Sorin Carjan.
Potrivit acestuia, spitalul municipal Ramnicu Sarat a accesat cinci milioane de lei din fondurile europene prin Programul Regio, Axa 3, domeniul 3.1 privind reabilitarea, modernizarea si echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate, la care s-a adaugat o contributie de peste 300.000 de lei de la bugetul local municipal. Totodata, la spitalulul din Ramnicu Sarat s-a obtinut acreditarea RENAR pentru laboratorul de analize medicale si au fost modernizate blocurile operatorii, Neonatologia si Radiologia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Băile Siriu reintră în circuitul turistic

În mijlocul unui peisaj măreț, la poalele munților, o...

În Ilfov un bărbat a fost arestat pentru că a mutilat doi câini

Poliţiştii din judeţul Ilfov au reţinut un individ suspectat...