Buzau – Incendiu intr-o canalizare in care locuiau oameni ai strazii

Cele mai citite

Un barbat de 54 de ani a suferit arsuri de gradul II si III pe 80% din suprafata corpului intr-un incendiu produs luni intr-o canalizare din municipiul Buzau, in care locuiau doi oameni ai strazii.
Un echipaj S.M.U.R.D. a acordat primul ajutor pacientului, iar acesta a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din localitate.
„Incendiul s-a produs in interiorul unui canalizari unde doi barbati fara adapost si-au improvizat un loc de refugiu pe timpul noptii. O tigara nesupravegheata a aprins materialele combustibile si a produs un incendiu care i-a pus viata in pericol unuia dintre barbati, cu varsta de 54 de ani“, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al ISU Buzau, Marius Sarbescu.
Potrivit sursei citate, medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta din Buzau au decis trimiterea pacientului la Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Capitala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie