Buzau – Incendiu in parcul auto al unei firme de panificatie

Data:

Patru auto-utilitare marca Mercedes Sprinter au ars joi in urma unui incendiu care s-a produs in parcul auto al celei mai importante firme de panificatie din municipiul Buzau.
„In jurul orei 1,30 am fost anuntati de producerea unui incendiu in parcul auto al unei societati comerciale de panificatie. Echipa operativa a ISU a intervenit cu doua autospeciale, iar dupa o ora incendiul a fost localizat. Au ars patru autospeciale marca Mercedes Sprinter si au fost salvate cinci dube si doua autocamioane”, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al ISU Buzau, Marius Sarbescu.
Potrivit sursei citate, cauza probabila a incendiului este un scurtcircuit la un cablu electric neizolat corespunzator,dar politia a declansat la randul sau o ancheta pentru a stabili circumstantele producerii incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Câte limbi sunt vorbite în lume

Limba este un mijloc de comunicare extrem de important...

Consiliul Europei – ce este și cum funcționează

Consiliul Europei este o organizație interguvernamentală ce a fost...

Charles Dickens – unul dintre cei mai importanți scriitori britanici din toate timpurile

Charles Dickens este unul dintre cei mai importanți scriitori...

Legiunea pierdută a lui Crassus

Legiunea pierdută a lui Crassus este una dintre cele...