Buzau – Incendiu de proportii la fabrica de tricotaje din Nehoiu

Data:

Un incendiu de proportii s-a produs, duminica dimineata, in zona centrala a orasului Nehoiu, in urma caruia au fost afectate o fabrica de tricotaje, o carmangerie si o locuinta cu etaj.
„Se actioneaza cu sase autospeciale, patru de la ISU si doua de la societati comerciale din localitate, precum si cu o nacela de la Electrica. Au ars o casa cu etaj in suprafata de 150 de metri patrati, o carmangerie, circa 80 de metri patrati de acoperis, iar la fabrica de tricotaje peste 300 de metri patrati, acoperis, mansarda si depozit de materie prima”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Buzau, Marius Sarbescu.
Potrivit sursei citate, incendiul este tinut sub control de echipa operativa a ISU Buzau, dar baloturile din tricot din depozitul de materii prime al fabricii de tricotaje ard in continuare.
„Din primele evaluari nu reiese ca ar fi victime, iar cauza producerii incendiului este in curs stabilire”, a mai precizat sursa citata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...