Buzau – Grup infractional specializat in afaceri ilegale cu alcool destructurat de politisti

Data:

Cinci persoane din Buzau sunt urmarite penal pentru comercializarea ilegala a peste 23.000 de litri de bauturi alcoolice supuse accizarii.
In cursul acestei saptamani, in baza autorizatiilor emise de Tribunalul Buzau, politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat cinci perchezitii la locuintele a trei dintre persoanele cercetate, suspectate ca achizitioneaza astfel de produse, precum si la sediul unei societati comerciale si la un depozit clandestin de bauturi alcoolice din municipiul Buzau.
Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Buzau, comisar Florina Crucianu, politistii au gasit si ridicat in vederea cercetarilor 2.185 litri produse cu miros specific de alcool, din cercetarile efectuate pana in prezent rezultand ca numai in perioada martie – octombrie a.c. cei cinci suspecti au comercializat aproximativ 23.700 de litri bauturi alcoolice.
„Impotriva celor cinci suspecti – o femeie de 47 de ani si patru barbati cu varste cuprinse intre 26 si 56 de ani, toti din Buzau – a fost inceputa urmarirea penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si detinerea in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator“, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Biblioteca Metropolitană București – Sediul Central “ Mihail Sadoveanu”

Sediul principal, Biblioteca Mihail Sadoveanu, reprezintă unul dintre cele...

Ultimele zile din Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition

Ultimele patru zile ale Bucharest Opera Festival – All...

Spectacolul lectură „Citește-mă!” va avea loc pe 17 iunie 2024, la Teatrul PODUL

În perioada mai-iunie s-a desfășurat programul educațional „Citește-mă!” –...

Lacul Negru, un refugiu de liniște în inima județului Buzău

Lacul Negru, situat în județul Buzău, este un exemplu...