Buzău: Grup infracţional format din cinci tineri, destructurat de poliţişti

Cele mai citite

Un grup infracţional specializat pe furtul din autoturisme, format din cinci tineri, dintre care şi o fată, a fost destructurat de poliţiştii din cadrul IPJ Buzău.

Cei cinci tineri au vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani şi sunt suspectaţi de comiterea mai multor furturi din autoturisme pe raza municipiului Buzău.

‘Din cercetările efectuate până în prezent de poliţişti a rezultat că în perioada 14 august – 7 octombrie a.c. suspecţii au sustras din şapte autoturisme mai multe radio CD-uri auto, baterii de acumulatori, o roată de rezervă şi alte bunuri, în valoare totală de 2.120 de lei. Unul dintre suspecţi, în vârstă de 22 de ani, din comuna Gălbinaşi, mai este cercetat şi pentru participarea la comiterea altor patru furturi din autoturisme în noaptea de 27 spre 28 octombrie a.c. pe raza municipiului Buzău’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul şef Florina Crucianu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au luat măsura reţinerii împotriva a patru dintre suspecţi şi continuă cercetările în vederea documentării întregii lor activităţi infracţionale.

 

 

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Misterele morții lui Grigori Rasputin

Grigori Rasputin a fost una dintre cele mai intrigante figuri din istoria Rusiei. Călugăr, mistico-vindecător și confident al familiei...

Alte articole din aceasta categorie