Buzau – Fotbalistul Laurentiu Bus a ramas fara permis de conducere

Cele mai citite

Fotbalistul Laurentiu Bus, legitimat la echipa Otelul Galati, a ramas fara permis dupa ce a fost surprins de radar pe DN 2B in localitatea Vizireni (judetul Buzau) circuland cu 103 km/h.
Fotbalistul, in varsta de 24 de ani, a fost sanctionat de politisti cu o amenda de 640 de lei si a ramas pieton pentru urmatoarele 90 de zile.
Potrivit Biroului de presa al IPJ Buzau, aparatele radar amplasate pe principalele drumuri nationale din judetul Buzau si in zonele unde se inregistreaza mari valori de trafic, au inregistrat 40 de autovehicule ce au rulat cu viteze mai mari decat limitele maxime admise, fata de 39 dintre soferii grabiti a fost luata masura sanctionarii contraventionale cu puncte-amenda si cu puncte de penalizare, in timp ce soferul in varsta de 24 de ani, din judetul Cluj, care si-a condus autoturismul cu 103 km/h pe DN 2B, in localitatea Vizireni, a fost lasat fara permis pentru o perioada de 90 de zile. In momentul comiterii acestei abateri, circulatia pe DN 2B se desfasura in conditii de carosabil umed.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie