Buzau – Festival international de creatie literara

Data:

Premiile Festivalului international de creatie literara „Titel Constantinescu“ au fost decernate sambata, in cadrul unei festivitati desfasurate la complexul recreativ Ovidiu din municipiul Ramnicu Sarat. Manifestarea a fost organizata de asociatia culturala Renasterea ramniceana si Editura Rafet.
Printre invitati s-au numarat academicianul Nicolae Dabija si poetul Horia Zilieru.
„La ce-a de-a patra editie a festivalului creatie literara „Titel Constantinescu“ au participat 194 de autori de limba romana din zece tari, cu 47 la suta mai multi decat la editia precedenta, cu volume despre care cu siguranta vom mai auzi“, a declarat pentru AGERPRES directorul Editurii Rafet, Constantin Marafet.
Potrivit sursei citate, organizatorii au acordat 10 premii, marele premiu ‘Titel Constantinescu’ fiind impartit de Adrian Botez, pentru volumul „Cazul Dacia“(eseuri) si Geo Vasiliu, pentru volumul Roluri de compozitie(proza).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Romania are o evolutie economica fasta. Asa, si?

De curand am avut o intalnire cu experti straini...

Zeci de șoferi au rămas fără permis după o razie desfășurată în județul Olt

O serie de dosare penale au fost întocmite pentru...

Dosar de fraude în domeniul asigurărilor în Argeș

Doi bărbați din județul Argeș au fost convocați pentru...