Buzau – Femeie omorata de sot

Cele mai citite

O femeie de 33 de ani din localitatea buzoiana Smeeni, mama a cinci copii, a fost omorata, sambata, de sotul ei, in varsta de 42 de ani.
„In urma unei certe banale, barbatul si-a injunghiat sotia cu un cutit in inima, dupa care i-a taiat capul cu toporul. El avea grave probleme psihice si a mai fost internat la Spitalul de neuropsihiatrie Sapoca“, a declarat, pentru AGERPRES, primarul localitatii Smeeni, Nicu Nastase.
Cei cinci copii, dintre care si o fata martora la crima, au fost preluati de Directia de Protectie a Copilului Buzau si internati intr-un centru de plasament.

Ultimele articole

NEWS ALERT! Un tânăr și-a bătut propria mamă până și-a dat ultima suflare

Un individ în vârstă de 19 ani, originar din comuna Găneasa, județul Olt, a fost implicat într-un incident șocant...

CE a aprobat HARTA după care se pot acorda ajutoare de stat pentru dezvoltare regională în România

CE a aprobat harta în funcţie de care România va acorda ajutoare de stat pentru dezvoltare regională în 2014-2020, şase din cele opt regiuni ale ţării, excepţie făcând Bucureşti-Ilfov şi Vest, urmând să poată beneficia de sprijin reprezentând până la 50% din costul eligibil al investiţiei. „Noua hartă a ajutoarelor regionale stabileşte un cadru clar în care România poate promova investiţiile productive în regiunile defavorizate în perioada 2014-­2020“, a declarat vicepreşedintele CE responsabil de concurenţă, Joaquín Almunia, potrivit unui comunicat publicat, miercuri, de Comisia Europeană (CE). Harta va fi disponibilă în perioada 1 iulie 2014-31 decembrie 2020, notează Comisia.

Contaminarea cu salmonella nu s-a confirmat la niciun lot de carne al Avicola Buzău

Directorul adjunct al DSVSA Buzău, Ciprian Botezatu, a declarat joi, pentru AGERPRES, că în urma controalelor efectuate la abatorul Avicola Buzău s-a constatat că nu există niciun fel de problemă privind contaminarea cu salmonella sau altă baterie infecţioasă.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ