Buzau – Elevi depistati de politisti in baruri

Data:

Politistii de proximitate din Buzau si Pogoanele au depistat vineri dupa-amiaza peste 40 de elevi in baruri dintre care 19 elevi de liceu absentau de la cursuri.
La aceste activitati au fost angrenati si elevi ai Scolii de Agenti de Politie „Vasile Lascar“ Campina care impreuna cu politistii au facut verificari in zona a 9 unitati de invatamant, precum si la 12 unitati de alimentatie publica.
In municipiul Buzau, politistii au depistat 33 de elevi, dintre care 10 absentau de la cursuri, precum si 2 minori lipsiti de supraveghere.
In aceeasi zi, o actiune similara a fost organizata si pe raza orasului Pogoanele de catre politistii de proximitate, ocazie cu care au fost verificate 5 unitati de alimentatie publica, intr-un bar fiind gasiti 9 elevi care absentau de la ore.
Potrivit comisarului Florina Crucianu, purtator de cuvant al IPJ Buzau, dupa incheierea activitatilor de control, politistii de proximitate au participat la o activitate desfasurata la Liceului Teoretic Pogoanele si Grupul Tehnologic Pogoanele, unde au discutat cu 120 de elevi despre prevenirea accidentelor de circulatie, a consumului de droguri, a pornografiei infantile si, nu in ultimul rand, despre prevenirea traficului de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Anunț pierdere Certificat de Inregistrare CUI 11012736 din 28.09.1998

SC RO-Bangla SRL, CUI 11012736, cu sediul in Sat...

Madama Butterfly, producție a Operei Naționale București, în cea de-a patra zi a Bucharest Opera Festival

Opera Națională București prezintă luni, 10 iunie, ora 19:00,...

Un cutremur de magnitudinea 4,1 a avut loc ieri în zona seismică Vrancea-Buzău

Miercuri, în zona seismică Vrancea-Buzău, a avut loc un...

Circulaţie rutieră pe o singură bandă timp de doi ani pe podul Giurgiu – Ruse

Circulația rutieră pe podul peste Dunăre de la Ruse...