Buzău: Campionatul Naţional de Fotbal pentru Persoane cu Deficienţe de Auz, câştigat de o echipa buzoiană

Date:

Prima ediţie a Campionatului naţional de fotbal pentru persoanele cu deficienţe de auz, desfăşurată la Buzău în perioada 24-25 noiembrie, a.c., a fost câştigată de o echipă din oraşul gazdă, care a învins în finală o selecţionată a Bacăului cu scorul de 3-1.

La competiţie au participat 10 echipe din toată ţara. În finala mică, Craiova a învins cu 4-3 o altă echipă din Buzău. Turneul s-a desfăşurat pe durata a două zile şi a fost găzduit de bazele sportive Galactic Club şi Vidatti, cu sprijinul Direcţie Judeţene pentru Tineret şi Sport Buzău, Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău şi al Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău. Potrivit preşedintelui Asociaţei 1 Iunie, Ionica Tarău, „întrecerea la au mai participat echipe din Bacău, Galaţi, Botoşani, Suceava, Craiova, Bucureşti, Focşani şi Constanţa s-a desfăşurat în spiritul fair-play-ului şi a demonstrat că persoanele cu handicap dau dovadă de aceeaşi dăruire ca şi semenii lor”.

Competiţia a fost organizată de Centrul de Pregătire pentru Viaţa Independentă în limbaj mimico-gestual, prin Clubul de Sănătate şi Mişcare pentru persoanele cu handicap, alături de Asociaţia 1 Iunie Buzău.

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...