Buzau – Drumul spre manastirea Ratesti, afectat de alunecarile de teren

Data:

Drumul judetean 203L care leaga municipiul Buzau de manastirea Ratesti a fost afectat de alunecari de teren, circulatia efectuandu-se pe un singur sens.
„Drumul judetean 203L s-a surpat pe o portiune, s-a format un crater de circa doi-trei metri, iar circulatia spre manastirea Ratesti se desfasoara cu dificultate pe un singur fir, dar si alte drumuri de interes comunal din localitatea noastra sunt afectate“, a declarat marti, pentru AGERPRES, primarul comunei Berca, Valeriu Marcu.
Totodata, in comuna Vadu Pasii, mai multe poduri din tuburi de peste raul Buzau au fost luate de viituri, iar localnicii din trei sate – Stancesti, Scurtesti si Vadu Pasii – sunt nevoiti sa ocoleasca peste 10 kilometri pentru a ajunge la Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...