Buzau: Drumul de acces spre localitatea Colti a fost partial deschis

Data:

Drum redeschis, dupa  cadere de bolovani
Drum redeschis, dupa cadere de bolovani

Drumul de acces spre localitatea buzoiana Colti, comuna cu patru sate, izolata in noaptea de duminica spre luni de caderea unor bolovani de mari dimensiuni a fost redeschis partial.

“Pe carosabil au cazut peste 200 de tone de bolovani uriasi din dolomit. Am redat numai partial traficul, caci a trebuit sa retragem utlilajele din cauza riscului unor noi alunecari de bolovani”, a declarat viceprimarul comunei Colti, Stefan Nita.

Potrivit acestuia, spre comuna Colti, localitate cu peste 1.400 de locuitori, se circula cu dificultate, pe acelasi drum existând mai multe tronsoane supuse alunecarilor de teren.

In comuna Colti se afla singurul muzeu al chihlimbarului din sud-estul Europei, obiectiv turistic vizitat anual de mii de turisti din tara si din strainatate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL