Buzau – Doua eleve de opt ani, ranite in curtea scolii

Cele mai citite

Doua eleve de 8 ani, din localitatea buzoiana Cernatesti, au ajuns marti la Spitalul Judetean de Urgenta dupa ce o stiva de lemne s-a rasturnat peste ele in timp ce se jucau in curtea scolii.

Una dintre elevele ranite, aflata in coma indusa la Spitalul Judetean Buzau, va fi transferata cu un elicopter SMURD la o clinica din Capitala.
„Ambele paciente au fost cooperante in momentul in care au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente. Una dintre ele are o fractura de gamba, iar cealalta fractura craniana si toraco-abdominala. Amandoua au fost evaluate medical, au fost trimise la tomograf, iar medicii au decis trimiterea elevei cu multiple traumatisme la un spital din Capitala“, a declarat, pentru AGERPRES, Luminita Turcu, asistent-sef la UPU Buzau.
„Din primele cercetari a rezultat ca fetele se jucau in curtea scolii in apropierea unei gramezi de lemne, iar la un moment dat au fost prinse de cateva lemne care s-au desprins din gramada. Minorele au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, iar la fata locului s-a deplasat o echipa operativa a Inspectoratului Judetean de Politie Buzau“, a precizat, pentru AGERPRES, comisarul Florina Crucianu, purtator de cuvant al IPJ Buzau.
La randul sau, seful ISJ, Florina Stoian, a anuntat ca a fost demarata o ancheta.
„Din primele informatii rezulta ca elevii se aflau la ora de sport si se pare ca profesorul a intarziat, in vreme ce copiii se jucau nesupravegheati“, a afirmat, pentru AGERPRES, seful ISJ Buzau.

Ultimele articole

CE a aprobat HARTA după care se pot acorda ajutoare de stat pentru dezvoltare regională în România

CE a aprobat harta în funcţie de care România va acorda ajutoare de stat pentru dezvoltare regională în 2014-2020, şase din cele opt regiuni ale ţării, excepţie făcând Bucureşti-Ilfov şi Vest, urmând să poată beneficia de sprijin reprezentând până la 50% din costul eligibil al investiţiei. „Noua hartă a ajutoarelor regionale stabileşte un cadru clar în care România poate promova investiţiile productive în regiunile defavorizate în perioada 2014-­2020“, a declarat vicepreşedintele CE responsabil de concurenţă, Joaquín Almunia, potrivit unui comunicat publicat, miercuri, de Comisia Europeană (CE). Harta va fi disponibilă în perioada 1 iulie 2014-31 decembrie 2020, notează Comisia.

Contaminarea cu salmonella nu s-a confirmat la niciun lot de carne al Avicola Buzău

Directorul adjunct al DSVSA Buzău, Ciprian Botezatu, a declarat joi, pentru AGERPRES, că în urma controalelor efectuate la abatorul Avicola Buzău s-a constatat că nu există niciun fel de problemă privind contaminarea cu salmonella sau altă baterie infecţioasă.

Tipografia SEMNAL

Deşi relativ nouă, Tipografia Semnal s-a afirmat deja pe piaţa din sud-estul ţării prin numărul mare de servicii şi produse pe care le oferă, prin calitatea acestora dar şi prin ofertele de preţ mai mult decât avantajoase. Tânăra sa echipă oferă clienţilor lucrări de maximă calitate, dispunând de capacitatea de a asigura şi gestiona tot lanţul de operaţiuni necesare realizării lucrărilor – de la realizarea graficii până la finalizarea acestora

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ