Buzau – Deputatul Cezar Preda respinge speculatiile privind plecarea sa din PDL

Cele mai citite

Presedintele organizatiei judetene PDL Buzau, deputatul Cezar Preda, a respins duminica, intr-o conferinta de presa, speculatiile privind plecarea sa la un alt partid.
„Eu sunt un om ales de organizatia locala si stiu ce responsabilitate am fata de militantii nostri“, a declarat liderul democrat-liberal.
Cezar Preda considera ca la mijloc „este dorinta unora de a se mai prelungi campania electorala din interiorul PDL“.
„Ii anunt cu tristete pentru ei ca s-a incheiat de mult campania electorala interna a PDL-ului. Nimeni nu sta sa ia capul cuiva sau sa vina sa faca o organizare de care noi suntem responsabili“, a mentionat Cezar Preda precizand ca nu a fost contactat niciodata de absolut nimeni.
„Nu vad cum cineva de la PNL sau de la PSD ar putea sa ma contacteze pe mine. Cei din presa centrala mi-au spus ca toate aceste lucruri au fost generate de presa locala si ca informatia pe surse a venit de la Buzau“, a mai spus deputatul Cezar Preda.
Acesta sustine ca „este vorba de simple speculatii, informatii care vin din frustare sau din neputinta de la anumite surse din Buzau“.
„Eu am fost PD-ist de la inceput si o sa fiu PD-ist cat voi face politica, iar treaba mea este sa castig alegerile, nu sa ma justific unor oameni din presa sau sa ma razboiesc cu presa“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie