Buzău: Consilierii PDL şi PP-DD au boicotat şedinţa Consiliului Local Municipal Buzău

Cele mai citite

Cei nouă consilierii PDL şi PP-DD au boicotat joi şedinţa Consiliului Local Municipal Buzău, invocând neincluderea pe ordinea de zi a unui proiect de hotărâre care vizează anularea taxei pe apa meteorică în municipiul Buzău.

La propunerea iniţiatorului proiectului, consilierul municipal PDL Ion Barbu, ceilalţi consilieri democrat-liberali s-au retras de la şedinţă după ce au constatat că respectiva iniţiativă nu se regăseşte printre celelalte proiecte de hotărâre. Au fost urmaţi de consilierii PP-DD, în semn de solidaritate cu colegii de la PDL.

După retragerea consilierilor opoziţiei, toată ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local a fost blocată, unele proiecte ce ţin de apartenenţa unor terenuri la domeniul public ori închirieri de spaţii sau vânzări de imobile au fost retrase de pe ordinea de zi, deoarece nu s-a întrunit cvorumul pentru ca ele să fie supuse votului consilierilor.

Consilierul PNL Constantin Ionescu a declarat că „această acţiune este pur electorală”.

„Pentru a promova un proiect de hotărâre trebuie mai întâi ca acesta să fie afişată pe site-ul municipalităţii şi supusă spre dezbatere timp de 30 de zile opiniei publice care poate veni cu propuneri, după care va intra în dezbaterea CLM”, a mai spus Constantin Ionescu.

Din cei 23 de consilieri ai CLM Buzău, cinci aparţin PDL, iar patru, PP-DD.

 

 

 

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie