Buzau – Concert de colinde sustinut de copii de la orfelinate

Cele mai citite

Cateva zeci de copii de la orfelinatele si centrele de zi din municipiul Buzau au sustinut marti pe scena Salii de festivitati a Consiliului judetean un concert de colinde.
Evenimentul cultural, aflat la cea de a 22-a editie, a fost organizat de Fundatia crestin-ortodoxa Sfantul Sava de la Buzau.
Copii de la Complexul de servicii Sfantul Stelian, Centrul de zi Sfantul Sava, dar si de la centrele de plasament din muncipiul Buzau au cantat colinde romanesti traditionale pentru ca la final sa fie rasplatiti de Mos Craciun cu dulciuri si alte cadouri.
„Colindele tin de traditia poporului roman, ele provin din primele secolele ale crestinarii, iar in prag de sarbatori dorim sa fim alaturi de cei mai defavorizati dintre cei mici – copiii fara parinti“, a declarat pentru AGERPRES preotul Mihai Milea, presedintele Fundatiei crestin-ortodoxa Sfantul Sava de la Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie