Buzau – Concert de colinde sustinut de copii de la orfelinate

Data:

Cateva zeci de copii de la orfelinatele si centrele de zi din municipiul Buzau au sustinut marti pe scena Salii de festivitati a Consiliului judetean un concert de colinde.
Evenimentul cultural, aflat la cea de a 22-a editie, a fost organizat de Fundatia crestin-ortodoxa Sfantul Sava de la Buzau.
Copii de la Complexul de servicii Sfantul Stelian, Centrul de zi Sfantul Sava, dar si de la centrele de plasament din muncipiul Buzau au cantat colinde romanesti traditionale pentru ca la final sa fie rasplatiti de Mos Craciun cu dulciuri si alte cadouri.
„Colindele tin de traditia poporului roman, ele provin din primele secolele ale crestinarii, iar in prag de sarbatori dorim sa fim alaturi de cei mai defavorizati dintre cei mici – copiii fara parinti“, a declarat pentru AGERPRES preotul Mihai Milea, presedintele Fundatiei crestin-ortodoxa Sfantul Sava de la Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...