Buzau – Circa o mie de şoferi au rămas fără carnet de conducere de la începutul anului

Cele mai citite

Poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Buzău au reţinut în primele trei luni din acest an în vederea suspendării 964 de permise de conducere, aproape dublu faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut, şi au retras 612 certificate de înmatriculare.
„Poliţiştii buzoieni au desfăşurat 943 de acţiuni şi controale în urma cărora au constatat 33.298 de contravenţii la regimul circulaţiei pe drumurile publice, cu 5.124 mai mult decât în perioada anului trecut. Ei au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 964 permise de conducere, cu 410 mai multe decât în primele trei luni din 2010 şi au retras 612 certificate de înmatriculare, cu 73 mai multe“, a declarat miercuri pentru AGERPRES comisarul şef Laurenţiu Pantazi, adjunctul şefului IPJ Buzău.
Potrivit sursei citate, dintre abaterile comise de conducătorii auto 9.054 au vizat nerespectarea regimului legal de viteză, cu 4.084 mai multe, dar şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice – 163, sau nerespectarea regulilor privind acordarea de prioritate – 34.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie