Buzau – Cezar Preda: PDL va solicita Grupului Popular European sa protesteze fata de actiunile premierului Ponta

Date:

Democrat-liberalii vor cere Grupului Popular European sa protesteze impotriva actiunilor premierului social-democrat Victor Ponta care participa joi la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, in conditiile in care reprezentarea Romaniei la summit-urile liderilor UE a devenit un subiect de disputa politica la Bucuresti.
„Trebuie sa fie un protest ferm al Grupului Popular European si noi chiar vom solicita acest lucru pentru ca este inadmisibil ca un om sa fuga din tara cu institutiile in geanta”, a declarat joi intr-o conferinta de presa deputatul PDL Cezar Preda.
Preda sustine ca „singurul lucru pe care l-a invatat bine Victor Ponta de la domnul Iliescu si chiar de la domnul Nastase a fost acela de a confisca statul de drept, ce nu este al lui isi ia singur, contrar tuturor normelor si legilor care functioneaza in Romania”.
Deputatul PDL sustine ca Ponta instiga la nerespectarea legilor statului prin aceea ca nu a tinut cont de decizia Curtii Constitutionale care a stabilit ca seful statului este cel care trebuie sa reprezinte Romania in Consiliul European.
„Consider ca aceste actiuni ale premierului Ponta si al altor lideri iresponsabili ai PSD invita romanii la anarhie, la nerespectarea legilor statului. Cand Curtea Constitutionala a dat sentinte care ii conveneau, Victor Ponta o lauda si spunea ca este singura institutie independenta. Acum cand nu ii convine isi ia jucaria si pleaca la Bruxelles. (…) Eu nu pot fi reprezentat in afara granitelor si nici in interiorul lor de un om care nu respecta aceste reguli”, a spus Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...