Buzau – Cezar Preda (PDL): Scolile trebuie deschise in weekend elevilor

Cele mai citite

Deputatul PDL Cezar Preda sustine ca scolile, in special terenurile si salile de sport, trebuie deschise sambata si duminica elevilor, iar din regulamentele scolare ar trebui inlaturate aceste interdictii.
„Este un fenomen care a luat amploare in Romania, in weekend se inchid curtile scolilor, iar copiii se joaca pe strazi printre masini. Toti copiii, inclusiv copii de la alte scoli, ar trebui sa beneficieze de aceste investitii si sa se bucure de recreere si de sport. Chiar daca si alte persoane sunt animate sa faca sport alaturi de ei, nu-i nicio nenorocire, caci, dupa cum se spune, fotbalul este un sport de gentlemani practicat de golani“, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, Cezar Preda.
In opinia sa, aceasta este o problema de interes national, motiv pentru care a facut o interpelare ministrului Educatiei, dar a inaintat si o adresa inspectorului general scolar din Buzau.
El a aratat ca introducerea in regulamentul scolilor a unei asemenea interdictii este „o eroare fundamentala“.
„Din contra conducerea scolii trebuie sa se preocupe ca sambata si duminica elevii sa beneficieze de aceste terenuri si sa se joace pe ele, chiar daca intra si alti copii, nu-i nicio nenorocire, iau o minge si se joaca cu ea. (…) Eu cred ca am luat-o razna, vorbim la televiziune de aparitii in pictoriale, de violuri (…), dar nu vorbim de problemele care ar putea sa-i schimbe si sa-i uneasca pe copii. Scolile trebuie deschise, copiii trebuie sa se joace acolo, iar daca se intampla ceva, exista camere de monitorizare“, a concluzionat Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img