Buzau – Cezar Preda (PDL): Motiunile trebuie sa cuprinda cat mai multe principii enuntate de colegii nostri

Buzau – Cezar Preda (PDL): Motiunile trebuie sa cuprinda cat mai multe principii enuntate de colegii nostri

Vicepresedintele PDL, deputatul Cezar Preda, considera o chestiune „fireasca, laudabila, initiativa celor trei colegi de partid de a afisa pe blog 35 de propuneri“.
„Demersul celor trei colegi ai nostri care au afisat pe bloguri 35 de propuneri cred ca este un lucru bun, cei care construiesc motiunile si care doresc sa se inscrie pentru a conduce partidul in urmatorii patru ani trebuie sa prinda in interiorul motiunilor cat mai multe din aceste principii enuntate de colegii nostri“, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, Cezar Preda.
Vicepresedintele PDL a mai spus ca „este o chestiune fireasca, laudabila, nu e criticabil faptul ca oamenii si-au expus aceste idei, nu sunt titular de motiune, dar mie mi se par pozitive multe principii, unele sunt chestiuni idealiste, dar altele sunt chestiuni care chiar trebuie sa fie cuprinse“.
Democrat-liberalii Sever Voinescu, Monica Macovei si Cristian Preda au lansat miercuri spre dezbaterea partidului si a publicului un document – sub genericul „PDL, un partid popular modern. 35 de pasi necesari“ – ce propune 35 de idei care au in vedere progresul Romaniei.
Documentul lansat de cei trei prezinta 35 de idei prin intermediul carora partidul are sansa, spun ei, de a se construi ca singura formatiune de dreapta din Romania.
Documentul contine o serie de initiative in domenii precum economie, sanatate, protectie sociala, diminuarea evaziunii fiscale, administratia publica, educatia, justitia sau politica externa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.