Buzau – Campanie pentru copiii romi care doresc sa mearga la scoala

Data:

Biroul Judetean pentru Romi din cadrul Prefecturii si Partida Romilor Pro Europa, filiala Buzau, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean si trei ONG-uri au demarat o campanie de consiliere a elevilor de etnie roma pentru ocuparea locurile din licee.
Campania „Cetateni romani – egali in drepturi“ se desfasoara in toate scolile si comunitatile cu pondere mare de etnici romi din judetul Buzau, a declarat purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului, Roxana Robu.
Potrivit acestuia, prin derularea acestei campanii, elevii, tinerii si parintii sunt informati si consiliati despre locurile acordate de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in vederea admiterii in invatamantul liceal de stat si in invatamantul universitar.
La randul sau, seful Inspectoratului Scolar Judetean Buzau, Florina Stoian, a spus ca in anul scolar trecut au fost disponibile 350 de locuri pentru elevii de etnie roma din care au fost ocupate doar 180.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...