Buzău – Cadavrul unui bărbat, descoperit pe lacul Siriu

Cele mai citite

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit sâmbătă pe lacul de acumulare de la Siriu.
După toate probabilităţile, este vorba de un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitatea Vălenii de Munte, dispărut pe 3 iunie, în zona Barajului Siriu, în timpul unei partide de pescuit.
„O persoană aflată în trecere a văzut cadavrul plutind pe apele lacului şi a sunat la 112. După toate probabilităţile este vorba de pescarul dispărut în urmă cu două săptămâni pe lacul de acumulare“, a declarat, pentru AGERPRES, Marius Sârbescu, purtător de cuvânt al ISU Buzău.
La rândul său, subcomisarul Florina Crucianu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău, a afirmat că în urma necropsiei care se va efectua în acest caz se va stabili identitatea cadavrului.
„Deocamdată nu ne putem pronunţa, cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală din Buzău în vederea efectuării necropsiei pentru a i se stabili identitatea“, a spus aceasta.
Pe 3 iunie, un bărbat de 42 de ani din localitatea prahoveană Vălenii de Munte, însoţit de alţi trei prieteni, a venit la pescuit pe lacul Siriu. În punctul Teherău, pescarii amatori s-au despărţit şi au plecat cu trei bărci, urmând ca la lăsarea serii să se întâlnească într-un loc prestabilit pentru a-şi monta corturile. Prahoveanul nu a mai sosit la locul stabilit, dar barca sa a fost găsită pe marginea lacului.

Ultimele articole

Angajații TESA de la Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă acțiunile de PROTEST!

În intervalul orar cuprins între 10:00 și 12:00, protestul angajaților TESA din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău a...

Primarul comunei Bălăceanu a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea rețelei de apă a localității

Primarul Gică Geangoş anunță cu entuziasm că, odată cu obținerea finanțării necesare, proiectul din comuna Bălăceanu pentru modernizarea sistemului...

ANM: Zona montană a județului Buzău – sub COD PORTOCALIU de viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare de importanță ridicată, de tip Cod portocaliu, pentru fenomenele meteorologice...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ