Buzau – Batrana de 67 de ani, victima a gerului

Data:

O batrana de 67 de ani din orasul Patarlagele, judetul Buzau, a fost adusa de ambulanta la Spitalul judetean de Urgenta Buzau in soc hipotermic si cu degeraturi severe la membrele inferioare.
„Batrana locuia singura si a fost descoperita de vecini care au anuntat ambulanta. Aceasta se afla internata la Sectia Chirurgie a spitalului judetean, dar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire“, a declarat, pentru Agerpres, Adriana Bratosin, purtator de cuvant al Spitalului judetean de Urgenta Buzau.
Potrivit sursei citate, alti sapte oameni ai strazii au mai fost adusi la Unitatea de Primiri Urgente pentru ingrijiri medicale, dar toti sunt in afara oricarui pericol, fiind trimisi la cele doua licee din oras unde sunt cazati oameni ai strazii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Băile Siriu reintră în circuitul turistic

În mijlocul unui peisaj măreț, la poalele munților, o...

În Ilfov un bărbat a fost arestat pentru că a mutilat doi câini

Poliţiştii din judeţul Ilfov au reţinut un individ suspectat...