Buzau – Autorul unor spargeri in serie, arestat pentru 29 de zile

Cele mai citite

Un tanar de 26 de ani din Capitala – autorul a trei tentative si sapte spargeri din apartamente – a primit vineri mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile din partea Judecatoriei Buzau.
Suspectul isi asuma riscul de a fi prins in apartamente, iar pentru a-si asigura scaparea, avea pregatita o „poveste“ conform careia isi cauta o gazda si a gresit adresa.
„Toate locuintele vizate de suspect au fost apartamente, in care acesta a patruns fie pe usa gasita descuiata, fie prin fortarea geamului de la baie sau a usii de acces, prejudiciul, aparatura electronica, telefoane mobile, bijuterii si sume de bani, atingand valoare totala de aproximativ 42.000 de lei“, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al IPJ Buzau, comisar Florina Crucianu.
Potrivit sursei citate, pe parcursul cercetarilor, politistii au stabilit ca suspectul isi asuma riscul de a fi prins in apartamente, iar pentru a-si asigura scaparea, avea pregatita ‘legenda’ conform careia isi cauta o gazda si a gresit adresa.
Tanarul este recidivist, iar acesta a primit vineri din partea Judecatoriei Buzau mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie