Buzau – Autoarele furturilor din institutiile publice au fost retinute

Cele mai citite

Doua femei din Bacau, de 21 si, respectiv, 40 de ani, sunt principalele suspecte pentru unor furturi din sediul Inspectoratului scolar si din alte institutii publice din muncipiul Buzau.
„Din primele cercetari, a rezultat ca cele doua suspecte au patruns in institutia respectiva si au solicitat ajutor financiar motivand ca au un deces in familie, avand chiar si o jerba asupra lor pentru a fi mai convingatoare. Profitand de faptul ca intr-unul din birourile in care au intrat nu se afla nici un angajat, au sustras portofelul dintr-o geanta, dupa care au plecat“, a declarat pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al IPJ Buzau, comisar Florina Crucianu.
Potrivit sursei citate, suspectele au fost gasite miercuri de politisti intr-un liceu din municipiu, unde intrasera tot pentru a solicita diverse sume de bani.
„Prejudiciul a fost recuperat, iar pe numele celor doua suspecte a fost intocmit dosar penal, femeia de 40 de ani fiind cunoscuta cu trecut infractional“, a mai precizat sursa citata.

Ultimele articole

Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, după care s-a spânzurat

Un bărbat de 40 de ani din localitatea buzoiană Gherăseni şi-a înjunghiat cu un cuţit soţia, luni, după care...

Perchezitii de amploare in 26 de judete, la o grupare specializata in evaziune fiscala, prejudiciul fiind estimat la 6 milioane de euro

Un numar de 166 de perchezitii au avut loc marti dimineata, 09 iulie, in Bucuresti si in 26 de...

Apă minerală cu concentraţie de nitriţi şi nitraţi peste limita normală, descoperită într-un magazin din Galaţi

Autorităţile au descoperit apă minerală cu concentraţe de nitriţi peste limita normală în stocurile unui magazin din Galaţi. Alte cantităţi...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ