Buzău: Aproape 5.000 de persoane angajate în primul semestru al acestui an

Cele mai citite

Un număr de 933 de persoane din judeţul Buzău şi-au găsit un loc de muncă în cursul lunii iunie, totalul persoanelor încadrate în muncă în primele şase luni ajungând la aproape 5.000.

‘În primele şase luni ale acestui an, aproape 5.000 de buzoieni au fost încadraţi în muncă, ceea ce reprezintă jumătate din Programul de ocupare propus pentru anul în curs. În judeţul Buzău, rata şomajului a ajuns în luna iunie la 6,7 la sută, faţă de 8,2 la sută în luna februarie, iar numărul persoanelor disponibilizate aflate în evidenţele AJOFM a scăzut cu peste 2.000 faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut’, a declarat pentru AGERPRES directorul adjunct al AJOFM Buzău, Valeriu Dimciu.

Potrivit sursei citate, în evidenţele AJOFM se află 12.959 de şomeri, faţă de 15.155 în urmă cu un an, lucru ce reiese şi din numărul total al populaţiei ocupate, care a crescut de la 76.936 de salariaţi în 2011, la 79.730 de salariaţi în primul semestru din 2012.

Ultimele articole

Legenda boxului: Mike Tyson

Cu o carieră impresionantă în ring și o personalitate care a captivat milioane de fani din întreaga lume, Mike...

Castelul Bran: păstrătorul legendei și mărturia istorică

Situat în inima României, în județul Brașov, Castelul Bran reprezintă nu doar o bijuterie arhitecturală ci și un loc...

Epoca inchiziției spaniole: o privire în profunzime asupra trecutului întunecat

Inchiziția spaniolă a fost un episod semnificativ din istoria Spaniei, care a avut loc în principal în perioada medievală...

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ