Buzau – Ajutoarele trimise de rugbysti au fost distribuite la 250 de familii sinistrate din comuna Bradeanu

Cele mai citite

Un numar de 250 de familii din localitatea buzoiana Bradeanu, comuna izolata in ultimele zile din cauza caderilor masive de zapada, au primit ajutoare din partea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si Federatiei Romane de Rugby (FRR) iar 14 rugbysti au deszapezit mai multe case din satul Smardanu.
„Oamenii din comuna noastra doresc sa multumeasca sportivilor, a fost un ajutor nepretuit in special pentru o familie cu cinci copii dar si pentru 20 de batrani fara niciun fel de venit. Celor mai nevoiasi le-am impartit toate produsele aduse cu convoiul umanitar, 1.750 de paini, 500 de kilograme de zahar, 900 de litri de apa, 300 de conserve peste si pate de ficat, 200 kilograme de malai si alte produse neperisabile“, a declarat, joi, pentru Agerpres, primarul localitatii Bradeanu, Stefan Nistor.
Primarul comunei Bradeanu i-a servit pe oaspeti, conform obiceiului locului, cu tuica de Buzau, cafea si ceai.
Acesta sustine ca ii invita pe sportivi, in luna septembrie, la Zilele comunei Bradeanu, pentru a vedea muzeul de carute vechi si padurea de stejar brumariu din localitate, parte a vechiului Codru al Vlasiei.
Un convoi umanitar al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si Federatiei Romane de Rugby (FRR) cu aproape cinci tone de alimente neperisabile si apa plata a ajuns, miercuri seara, la Bradeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Alte articole din aceasta categorie