Buzau – Ajutoarele trimise de FRR si COSR au ajuns intr-o localitate izolata din judet

Buzau – Ajutoarele trimise de FRR si COSR au ajuns intr-o localitate izolata din judet

Un convoi umanitar al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si Federatiei Romane de Rugby (FRR) cu aproape cinci tone de alimente neperisabile si apa plata a ajuns, miercuri seara, la Bradeanu, o localitate izolata din judetul Buzau.
„Cel putin 200 de familii din comuna noastra greu incercata vor beneficia de aceste ajutoare alimentare oferite de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si Federatia Romana de Rugby. Este vorba de 1750 de paini, 500 de kilograme de zahar, 900 de litri de apa, peste 300 de conserve si pate de ficat, 200 kilograme de malai si alte produse neperisabile“, a declarat, pentru AGERPRES, primarul localitatii Bradeanu, Stefan Nistor.
La randul sau, rugbystul George Georgescu de la echipa Stejarul Buzau a declarat, pentru AGERPRES, ca alaturi de 14 colegi de club ajuta autoritatile la deszapezirea localitatii iar alaturi de jandarmi vor distribui ajutoarele sosite in comuna.
Coloana de masini cu primele ajutoare de la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), Federatia Romana de Rugby (FRR) si Federatia Romana de Baschet (FRB), pentru sinistratii din zonele afectate de caderile abundente de zapada din ultima perioada, au plecat miercuri dimineata din fata sediului COSR.
Jandarmeria s-a implicat cu un profesionalism in aceasta actiune, iar produsele vor ajunge la oamenii aflati la nevoie pana la lasarea serii.
COSR mentine in continuare apelul catre toate federatiile, cluburile si personalitatile sportive de la noi sa stranga ajutoare pentru semenii care in aceste zile trec prin momente dificile din cauza naturii dezlantuite. Centrul de colectare a produselor pentru sinistrati va fi sediul COSR din str. Marasti, nr. 20 A, langa Arcul de Triumf.
COSR considera ca s-a facut un prim pas in crearea unei forte civice extrem de importante, o celula de urgenta din lumea sportului, mobilizata exemplar pentru a oferi ajutor celor aflati la nevoie. Avand in vedere ca prognozele meteo sunt in continuare ingrijoratoare, oamenii din lumea sportului au ramas in stare de alerta.
De altfel, rugbystii s-au implicat si in actiunile de deszapezire a unor strazi si spitale din Capitala si din tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.